Så går det till

 

Vi välkomnar alla till en tandregleringsbehandling. Tandreglering är möjlig på såväl barn som vuxna och vi är noggranna med att hörsamma Dina önskemål och att du skall få ett personligt bemötande.

Kontakt 08-201640, info@tandreglera.se

 

Vid ett första besök undersöker vi hur Dina tänder och käkar förhåller sig till varandra. Då får Du information om tandregleringsbehandling är möjlig,  vad det innebär, hur lång tid behandlingen beräknas ta, vad det kostar och när det är lämpligt att påbörja behandlingen. Om tandreglering är aktuellt görs en mer omfattande undersökning innan behandling påbörjas. 

 

BARN OCH UNGDOMAR:

Vi behandlar alla barn och ungdomar som önskar tandreglering.

 

De barn och ungdomar som får en tandreglering på Landstingets bekostnad får en kostnadsfri konventionell behandling. Det är möjligt att välja tandfärgade/vita fästen eller osynlig tandställning/Incognito mot ett tillägg, se priser.

VUXNA:

Vi behandlar alla vuxna som önskar tandreglering.

De flesta bettfel på vuxna går att korrigera med tandställning och det är idag även mer och mer vanligt förekommande med tandställning hos vuxna patienter. Vuxna med stora bettfel kan få statligt tandvårdsstöd från Försäkringskassan och den bedömningen gör din specialisttandläkare efter strikta föreskrifter.